[Solved] Amazon Students Day Quiz Answers – Win Lenovo ThinkPad

Amazon Students Day Quiz

Answers of Amazon Students Day Quiz – Win Lenovo Thinkpad

Amazon Students Quiz, Amazon Students Day Quiz Answers – Amazon has announced new quiz contest in gaming section called “Students Day Quiz”. There is another golden opportunity to win brand new prize “Lenovo Thinkpad” on this festive season. This Amazon Students Day Quiz run till 30th November & you need to answer 8 questions after that you are eligible for the prize Lenovo Thinkpad E14 Intel Core i5 10th Gen.




Amazon Students Day Quiz Answers

Details & Prize for Amazon Students Day Quiz

OrganizerAmazon India
Quiz NameAmazon Students Day Quiz
PrizeBrand New Lenovo Thinkpad
Date14th November
Period17-30th November 2020
TimingAnytime
How Many Winners?1
Winners Announcement Date31st January 2021

How to Play Amazon Students Day Quiz

First of all, Download or Install the Amazon App in your device.




Now Signup or Login to your amazon account.

Goto the FunZone section by searching “Quiz” & select the Students Day Quiz.

Skip the video and tap on start the Quiz. Submit Correct Answers to win the prize.

Amazon Students Day Quiz Answers Today

Q1. In 2019, Which Indian..

Answer – Dutee Chand

Q2. As A Student, Which Famous Indian Once Mis Spelt The Word ‘Kettle’ And Refused To Copy The Correct Spelling From The Neighbor’s Slate?

Answer – Mahatma Gandhi

Q3. ‘The Adventure Of The Three Students’ Features Which Legendary Fictional Detective?

Answer – Sherlock Holmes

Q4. Eight Presidents Of The United States Have Been Students Of Which Iconic University?

Answer – Harvard

Q5. One Of The Founders Of The Company Who Has Manufactured This Product, Nicknamed Woz, Is An Alumni Of Which University?

Answer – University Of California, Berkeley

Q6. While Still A School Student, Who Started Blogging On The BBC Urdu Website Under The Pseudonym Gul Makai?

Answer – Malala Yousafzai

Q7. The Iconic Logo Of Which Shoe Manufacture Was Created By A Graphic Design Student Named Carolyn Davidson?

Answer – Nike

Q8. The National Anthem Of Which Country (Whose Capital Is Shown In Picture) Was Composed By Rabindranath Tagore’s Student, Ananda Samarakoon?

Answer – Sri Lanka

More Details of this Quiz

This Contest will commence on 17 November 2020 from 12:00:01 a.m. to 30th November 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant(s) will be selected as winner(s) by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Lenovo ThinkPad (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

How to Talk with US!

CASHLOOTERA is a Community of Crazy Looters, who wants amazing things for FREE. That's the only mission to create cashlootera.com. If you want to contact us you can email me at [email protected]

Have Questions? Let's Chat on Social Media