Google Pay Go India Chennai Event Answers – Win Upto FREE Rs.100

Google Pay Chennai Event Answers

How to Get Chennai City Cards in Google Pay Go India – Event Quiz Answers

Go India Chennai Event, Google Pay Chennai Event, Chennai Event Quiz Answers, Google Pay Chennai Event Answers – Google Pay Go India is the most trending game till date, which is played by millions of users. In this game you have to collect city tickets by visiting all 30 cities. For that, KM (Kilometer) is required. There are many ways to collect KM or City Tickets in Go India Game like paying someone on google pay or gifting city cards to your friends. We have already shared informative posts about it.




Watch Now: Google Pay Go India Offer Full Details – How to Collect KM or City Tickets

Now Google pay has started its own specific chennai city event in which you have to visit chennai city from 16th to 18th November in go india game. By answering this event you can get assured scratch card or you’ll get Kilometer up to 460 KM and Rare City Tickets on Go India Game. If you submit correct answers in this Chennai Event Quiz then you will get assured scratch card worth upto Rs 100.




Google Pay Chennai Event Answers

How to Visit Chennai City in Google Pay Go India Offer

Step 1 – First of all Open Go India Offer Game in Google Pay app.

Step 2 – Now Stay in Hyderabad City, then you can play go india chennai city quiz answers.

Step 3 – You can earn chennai city tickets by doing some easy tasks in Google Pay Go India Game.

  • Recharge Prepaid Plans
  • Pay for Google Play Recharge
  • Scan Google Pay QR Code
  • Share Go India Map or City Photos
  • Pay Bills
  • Pay on MakeMyTrip
  • Buy Gold
  • Pay at Any Nearby Store
  • Pay to your Friends

Step 4 – After Reaching GPay Chennai City you can play Chennai Quiz.

Google Pay Chennai Event Answers

Chennai Event Quiz Question and Answers 16th November 2020.

  • Sweet Dishes
  • Chennai Cantt
  • All of Them
  • Monuments of Mahabalipuiram
  • Go Help Inside Google Pay App
  • Kanjivaram Saree
  • Kollywood
  • Apo
  • Marina Beach

You need to give all correct answers to win scratch card worth upto ₹100. Here we provide right answers of chennai event quiz, with the help of this you can win ₹100 in bank or Kilometer and City Tickets.

Chennai Event Question and Answers

Q1. Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer – All of them

Q2. Jangiri, Appam & rava Kesari are all examples of

Answer – Sweet Dishes

Q3. Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer – Chennai Cantt.

Q4. Which UNESCO world Heritage site is located near Chennai?

Answer – Mounuments at Mahabalipuram

Q5. Your shop for a saree at your favcorite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay Customer care for transaction’s details. Ho will you find the customer care?

Answer – Go to help inside Google Pay App

Q6. Which type of saree would you be buying from tamil nadu ?

Answer – Kanjivaram Saree

Q7. Chennai film industry ?

Answer – Kollywood

Q8. Not a popular drink of chennai ?

Answer – Apo

How to Talk with US!

CASHLOOTERA is a Community of Crazy Looters, who wants amazing things for FREE. That's the only mission to create cashlootera.com. If you want to contact us you can email me at [email protected]

Have Questions? Let's Chat on Social Media