Amazon Prime Day Quiz Answers – Win ₹1.7L + OnePlus Nord + Laptop

Amazon Prime Day Quiz Answers

Answers Added for Amazon Prime Day Quiz Win OnePlus Nord & More

Amazon Prime Day Quiz, Amazom Prime Day Quiz Answers, Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz, Amazom Prime Day Special Quiz Answers, Amazon Prime Day Special Spin and Win Quiz – Hey lootero, hope you submitted Amazon Charcoal Clean Quiz Answers to win Rs.10,000. This month amazon indian has back with more quizzes to win more cool prizes like Asus Gaming Laptop, Rs.50000, Rs.25,000 & Rs.1 lakh.




All you have to do is give correct answers to asked questions. There will total of 5 questions and you have to choose the right answer carefully.

Amazon prime day is on 6th-7th August where you will get amazing discounts and best deals on everything in huge quantities. Along with the Amazon Prime day quiz, you are getting a chance to win Asus Gaming Laptop and amazon pay amount worth Rs.1 lakh.




All Live Amazon Prime Day Quiz Details

Quiz DetailsPrizeAnswers
Prime Day 25,000 QuizRs.25,000A B D D A
Prime Day 1,00,000 QuizRs.1,00,000A C B B D
Prime Gaming Laptop QuizAsus Gaming LaptopB A D D B
Prime Day 50,000 QuizRs.50,000D A B B D
Prime Day 1,000 QuizRs.1,000D B A B B

How to Play Amazon Prime Day Quiz Today

First of all, Download or Update the Amazon app in your device.

Now Signup or Login to your amazon account.

Now goto the homepage & scroll down there you will see Amazon Prime Day Quiz banner. Simply, click on it to play the Quiz.

Amazon Quiz

Extra Tip – Click on search bar & type “Quiz” then tap on FunZone. There you will get all ongoing amazon quiz.

Tap on start quiz & submit the right answers to win prize.

Amazon Prime Day OnePlus Nord Quiz

Quiz 1 – Amazon Prime Day Quiz OnePlus Nord Answers

Q1. You can save up to Rs. _____ on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer – 200

Q2. When does Prime Day 2020 start?

Answer – 6th Aug, midnight

Q3. Which of the following products is launching on Prime Day 2020?

Answer – Boat Headphones and Audio devices

Q4. How much does a Prime member pay on a product delivery?

Answer – None, it’s FREE

Q5. Prime membership includes unlimited reading for Prime members at no extra cost

Answer – TRUE

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz 2 – Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.25,000 Pay Balance

Q1. How long will the Prime Day Sale last?

Answer – 2 Days, 6th – 7th August

Q2. Which Kannada-language comedy-drama film starring Danish Sait has released as a Prime Day Special?

Answer – French Biryani

Q3. How many unique products can customers discover from small businesses ?

Answer – 4 Crore+

Q4. What are some ways customers can maximize their savings this Prime Day?

Answer – All of the Above

Q5. How many songs do Prime members get free with their membership?

Answer – 60 Million

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz 3 – Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.1,00,000 Pay Balance

Q1. When is Prime Day 2020 in India?

Answer – 6th – 7th August

Q2. This Prime Day, Prime members get exclusive access to ____ products. Fill in the blanks

Answer – Over 300

Q3. Only Prime members can avail Prime day offers.

Answer – True

Q4. Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Answer – Vidya Balan

Q5. Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Answer – All of the Above

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz 4 – Amazon Prime Day Quiz Answers Win Asus Gaming Laptop

Q1. Prime members enjoy which of these?

Answer – All of the Above

Q2. Prime members get FREE access to Prime Video.

Answer – True

Q3. How much would it cost to purchase a one-year Prime membership today?

Answer – ₹999

Q4. Only Prime members can avail Prime day deals & new Product launches.

Answer – True

Q5. When does Prime Day 2020 start?

Answer – 6th August, 12 AM

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz 5 – Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.50,000 Pay Balance

Q1. How can you maximize Savings on Prime Day?

Answer – All of the Above

Q2. There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?

Answer – Dil Bechara

Q3. You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Answer – True

Q4. When is Prime Day 2020 in India?

Answer – 6th – 7th August

Q5. Prime members can avail which of the following this Prime Day

Answer – All of the Above

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz 6 – Amazon Prime Day Quiz Answers Win Rs.1,000 Pay Balance

Q1. Which 2020 DC extended universe movie is available on Prime Video as a Prime Day Special?

Answer – Birds of Prey

Q2. When is Prime Day 2020?

Answer – 6th – 7th August

Q3. Which of the following games has a special content release as Prime Day Special?

Answer – Ludo King

Q4. Which of the following is NOT launching on Amazon Prime Day 2020?

Answer – iPhone 16

Q5. Till what dates can customers collect Cashback rewards to redeem on Prime Day ?

Answer – August 4th

All Ongoing Amazon Quizzes

More Details of this Quiz

This Contest will commence on 27 July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 07 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

How to Talk with US!

CASHLOOTERA is a Community of Crazy Looters, who wants amazing things for FREE. That's the only mission to create cashlootera.com. If you want to contact us you can email me at [email protected]

Have Questions? Let's Chat on Social Media